In 3 maanden tijd begeleid ik jou en je bedrijf met zakelijk video,
waardoor jij grip krijgt op hoe je video succesvol voor je bedrijf kan laten werken.

Jij wilt aan de slag met zakelijke video, omdat

HET JE ZICHTBAARHEID VERGROOT

YouTube is de tweede grootste zoekmachine. Hallo, SEO-boost!

HET JOUW BEDRIJF MENSELIJK MAAKT

Je laat zien dat je uit meer bestaat dan producten of diensten.

JE EEN VERHAAL TE VERTELLEN HEBT

En dit perfect lukt met de kracht van video en series

Is dit iets voor mij?

Dit traject is bedoelt voor ondernemers met online ambitie. Of je nu op zoek bent naar nieuw personeel, klanten wilt werven of meer naamsbekendheid wilt: je weet dat video jouw bedrijf hierbij gaat helpen. Je bent niet bang om aan de slag te gaan en wilt weten wat in de praktijk wel en niet goed werkt.

Wat kan ik na dit traject?

Met dit coachingstraject van Sticky Chapters begeleid ik jou 3 maanden lang persoonlijk om een nog groter succes van jouw bedrijf te maken door middel van video. Zo ontwikkelen we samen een zakelijke videostrategie, help ik jou bij de productie van de eerste video en duiken we in de marketing en sales om van jouw online strategie een succes te maken. Een dosis insiders informatie gegarandeerd dus.

Hoe ziet dit traject eruit?

Het traject is opgedeeld in 3 thema’s: strategie, productie en marketing & sales. In ieder thema duiken we de diepte in en laat ik je zien wat werkt, met welke tips jouw video’s beter scoren en hoe we views omzetten naar leads.

Je ontvangt een werkboek met opdrachten, video’s waarin we je meenemen aan de hand van onze eigen praktijkvoorbeelden en gaan we samen aan de slag op offline trainingsdagen. Naast dit alles kom je in een exclusieve en besloten groep, waarbij er 24/7 support is en je ruimte krijgt om met andere ondernemers te netwerken.

Het afgelopen jaar produceerde ik 21 campagnes, monteerde meer dan 300 video’s en hadden mijn klanten gezamenlijk meer dan 750.000 views!

jessy_3

Hi, Jessy hier. Het gezicht achter Sticky Chapters.

Dankzij mijn specialisatie in marketing & storytelling, achtergrond in video en werkervaring (ik monteer 300 video’s per jaar en realiseerde alleen in 2019 al 750.000 views voor mijn klanten!) help ik jou en je bedrijf graag verder.

Ik help bedrijven en merken om ijzersterke verhalen te vertellen door middel van online video’s. Ik ben er dan ook van overtuigd dat video voor een gigantische online boost zorgt, het je bedrijf persoonlijker maakt en dat je online een stuk zichtbaarder wordt. Maar met views alleen betaal je niet je kantoor of personeel, toch? Daarom stel ik iedere keer opnieuw de vraag: wat willen we bereiken met de video’s, zodat het jouw bedrijf stimuleert?

In een paar jaar tijd heb ik mij kunnen specialiseren op het gebied van videostrategie en heb ik onder andere al mogen werken voor Rabobank, Efteling, Ministerie van Defensie en Nestlé. Klaar om samen aan de slag te gaan en al mijn tips uit het werkveld te horen?

Ga samen met mij aan de slag

 • 695 eenmalig
  • 3 maanden begeleiding door Sticky Chapters
  • 2 offline trainingsdagen
  • Werkboek met video's, extra uitleg en opdrachten
  • Exclusieve en besloten groep voor 24/7 support
  • Digitale feedback op je video’s

Heb je nog vragen? Ik help je graag verder.

Wanneer start het video coachingstraject?

Dit nieuwe traject start maandag 6 januari. Tijdens deze acht weken krijg je verschillende opdrachten. In week 8 (24 februari) is jouw eerste video bijna klaar om online te gaan. Omdat dit proces ook best spannend kan zijn, bieden we je geheel vrijblijvend en gratis een maand begeleiding en support aan, waarin je bij Sticky Chapters terecht kan voor al je vragen rondom het succesvol lanceren van nieuwe video’s.

Hoeveel contactmomenten heeft het coachingstraject?

Tijdens het video coachingstraject zijn er twee live coachingsdagen waarin je samen met Sticky Chapters en andere gedreven ondernemers aan de slag gaat met verschillende thema’s rondom zakelijke video’s. Voordat je de camera aanzet om je eerste video te schieten krijg je ook nog een online feedback moment in de vorm van een video call.

Hoe en wanneer ontvang ik de lesvideo’s en het werkboek?

Je ontvangt een week voordat we beginnen een link naar onze afgeschermde omgeving. Daar vind je de video’s, het werkboek en een verwijzing naar de bijbehorende opdracht(en).

Je krijgt alle video’s per blok in één keer. Hierdoor ben je flexibel in hoeveel opdrachten en leerstof je in een week of maand tot je wilt nemen. Jouw werkagenda gaat namelijk ook gewoon door.

Wat als ik behoefte heb aan een extra begeleiding?

Tijdens het video coachingstraject kun je altijd bij ons aan de bel trekken als je ergens echt niet uitkomt. Stuur ons gerust een mailtje. Dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

Valt dit video coachingstraject onder zakelijke kosten?

Ja, je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Ik ging eerder aan de slag voor