Sticky Chapters, aangenaam!

Het borrelt en het schuimt. Toverdrankjes brouwen met alle producten die je maar kon vinden op de badrand. Of sluipend door de krappe steegjes tijdens spoorzoekertje. Op zoek naar aanwijzingen. Wat dit met elkaar te maken heeft? De drang om te willen ontdekken en altijd nieuwsgierig zijn.

Toverdrankjes in de badkamer maken doen we niet meer, maar zijn nog steeds verfrissend nieuwsgierig hoe dingen in elkaar zitten en ontdekken dit maar al te graag! Door ons strategisch en creatief handelen zijn we in staat om te denken én te doen. Met onze focus op het verhaal, binnen jouw bedrijf of merk, maken we je bezoeker nieuwsgierig en jouw merk zichtbaar. Het contact daadwerkelijk aan gaan, want zonder dit contact geen klik.

Benieuwd wat we nu maken in plaats van toverdrankjes? Ontdek het hier.

jessy sticky chapters

Jessy van der Vlist

Strateeg & conceptontwikkelaar

Gaat strategisch te werk en weet vaak goed wat hij wilt ontdekken. Hij geniet van verhalen en is altijd in voor een bordspel. Zijn creatieve ideeën ontpoppen zich overal, waardoor hij niet zonder zijn notitieboekje kan. Word wakker met social media, zodat hij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Sophie Wilschut

Retoucher

Laat iedere foto nog net iets meer schitteren door haar beeldbewerking. Smelt bij iedere labrador die ze ziet en geniet van foto’s met het perfecte zomerlicht.
sophie sticky chapters