jessy_2

BACK IN THE DAYS

Als jochie had ik al een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ik wilde altijd weten hoe dingen in elkaar steken, ‘waarom?’ was mijn favoriete vraag en ik nam nooit klakkeloos iets aan. Door die eigenschap ben ik altijd met drie dingen bezig geweest. Dingen ontdekken, bedenken en maken. Van pottenbakken tot zelf tijdschriften maken aan de keukentafel, maar ook moodboards, fotoshoots en mini-documentaires later in mijn jeugd. Kortom: ik hield ervan om creatief bezig te zijn en groeide daar steeds verder in.

“DIE JONGEN MET DIE CAMERA”

In mijn ogen was het dan ook meer dan logisch om de creatieve kant op te gaan in mijn studie en carrière. Ik besloot om de opleiding Communication & Multimedia Design te volgen, waarin ik steeds meer mijn creativiteit en skills kwijt kon. Daarnaast bouwde ik in mijn eigen vrije tijd aan mijn portfolio als foto- en videograaf. Hierdoor kennen veel mensen mij als “die jongen met die camera”. In diezelfde periode leerde ik ook inzien dat je tijd en energie niet oneindig is. Daarom geloof ik dat je overal het beste uit moet halen en moet laten zien wat je in je hebt.
jessy_camera
jessy_3

ERUIT HALEN WAT ERIN ZIT

Sindsdien besloot ik te doen wat ík tof vind en te laten zien wat ik in huis heb. En tegelijkertijd zag ik ook in dat ik anderen hierbij kan helpen met mijn creativiteit, skills en mindset. Dat heeft mij gemaakt tot de persoon en ondernemer die ik nu ben en wat ik doe – meer dan “die jongen met die camera”. Als content creative help ik ondernemers en bedrijven om zichzelf neer te zetten als merk. Door met je mee te denken over hoe je storytelling strategisch in kunt zetten en hoe je jouw verhaal visueel kunt vertellen. Ik krijg energie van een goede strategiesessie, maar ben net zo graag bezig met foto’s, video’s en online content maken. Want dat is wat ik tof vind om te doen en waar ik iedere dag voor opsta.

TYPISCH JESSY

  • Werkt het lekkerst met hits uit de 00’s op de achtergrond
  • Viert successen met friet op vrijdag
  • Is ieder jaar minimaal 1 keer te vinden in zijn lievelingsstad Parijs
jessy_parijs

Een greep uit mijn week

photoshop

Photoshop till you drop 👨🏼‍💻

meeting

Strategische sessies ⚡️

studio

Opruimen en doorrr ✨

filmen

Productie Youtube serie 🎬

backstage

Studiotime! 📸

buitenland2

Nieuwe plekken ontdekken ✈️

Backstage met Sticky?