“Een onuitwisbare herinnering”

4 tot 6 jaar – misschien soms 7 – hebben jouw scholieren gewerkt en geleerd om tot dit moment te komen: de middelbare school verlaten met hun diploma op zak. Maar in wat voor een gekke situatie zijn we met elkaar beland. De examens kunnen niet doorgaan zoals we ze gewend zijn, we mogen niet met teveel mensen bij elkaar zijn en dit zou dan het einde van het schooljaar moeten zijn?

Als het aan Sticky Chapters ligt niet! Ook, of misschien wel juíst, in deze tijden is er behoefte aan persoonlijk contact en aandacht voor elkaar. Video is hiervoor de juiste oplossing. Hoe mooi zou het zijn als je naar iedere leerling een videoboodschap kunt sturen met een persoonlijk verhaal en anekdotes, afwisseling tussen video en (klassen)foto’s en dit alles in de vormgeving van jouw school? Een afstudeergroet en succeswensing om nooit te vergeten.

Wij houden ervan om door te werken en succes te behalen voor onze klanten. Hoe we dit doen? Door zoveel mogelijk op maat te werken en onze plannen af te stemmen op jouw wensen. Dus ook in dit geval hebben wij gedacht aan jou.

VIDEOBOODSCHAP A


Filmen op school | Sticky Chapters helpt jullie bij de productie en legt jullie verhalen vast op video. Per mentor kunnen we dit opnemen in een klaslokaal of andere ruimte op school.


Montage | We monteren de videoboodschap per leerling. Bang voor ‘uh’ of andere haperingen? Geen zorgen, wij weten daar raad mee en hier is straks niets meer van te zien en horen. En dit alles doen we in de huisstijl van jouw school.


Exporteren | We slaan de video zo op dat jij makkelijk kunt zien welke video van welke leerling is en de video is klaar om verstuurd te worden!

VIDEOBOODSCHAP B


Instructievideo | Je ontvangt van ons verschillende korte video’s waarin we ervoor zorgen dat jij helemaal zelf de video kunt opnemen. Denk bijvoorbeeld aan: hoe praat en kijk je in de camera en het versturen van jouw bestanden.


Montage | We monteren de videoboodschap per leerling. Bang voor ‘uh’ of andere haperingen? Geen zorgen, wij weten daar raad mee en hier is straks niets meer van te zien en horen. En dit alles doen we in de huisstijl van jouw school.


Exporteren | We slaan de video zo op dat jij makkelijk kunt zien welke video van welke leerling is en de video is klaar om verstuurd te worden!

Wat zeggen andere scholen?

  • Sticky Chapters heeft Omnia College laten groeien en bloeien! Jessy heeft ons op een frisse manier naar ons vmbo-onderwijs laten kijken. Vanuit zijn adviezen en positieve blik hebben we onze marketing nog beter aan kunnen sluiten bij onze doelgroep: de basisschoolleerlingen. Hij vertelde ons verhaal op een manier waarop ieder kind enthousiast wordt voor onze school. De door Jessy geschoten en gemonteerde beelden beelden laten zien dat Omnia College staat voor vakwerk! Sticky Chapters staat voor Vakwerk met een grote V!

    Casper Omnia College
  • Als school zijnde moet je kritisch durven kijken naar de (online) wereld om je heen en video is daar een groot onderdeel in. Daarom zijn wij als school gestart met Sticky Chapters om ons verhaal naar de leerlingen en ouders duidelijker te communiceren d.m.v. video.

    Henk De Regenboog
  • We zijn een traject aangegaan met Sticky Chapters, omdat op onze middelbare school aan de slag wilde met video. Vol enthousiasme begon Jessy voor ons en wat heeft het ons veel opgeleverd! Naast de inspirerende video’s konden we ook op veel hulp, strategische oplossingen en online succes rekenen.

    Philip

Laten we samen een onuitwisbare herinnering maken voor jouw leerlingen


Wil jij:
Een persoonlijk en op maat verhaal?
Je trots uitspreken over en voor je leerlingen?
Een videoboodschap met ruimte voor klassenfoto’s?
Een aandenken om niet te vergeten?

Heb je nog vragen? Ik help je graag verder.

Hoe ziet zo’n video er concreet uit?

De video is naar eigen wens in te vullen. Zo kun je alleen de mentor aan het woord laten, maar ook alle video’s laten beginnen door een speech die voor het hele leerjaar mooi is om te horen. Je kunt foto’s gebruiken, maar ook alleen de videoboodschap. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat je video’s consistent zijn met de huisstijl van jullie school.

Houden jullie rekening met de regels van RIVM?

Uiteraard! We zouden ook niet aan de slag gaan, als we ons hier niet aan zouden kunnen houden. Wanneer we komen filmen op school doen we dit in een leeg lokaal of andere ruimte en met gepaste afstand, zodat we geen onnodig risico hoeven te lopen.

Hoe gaat het filmen in zijn werk?

Nadat we besproken hebben wanneer we komen filmen maken wij een draaiboek om alle videoboodschappen op te kunnen nemen. Zo weet iedere docent die iets op beeld gaat zeggen hoe laat en waar hij of zij aanwezig moet zijn. Bij het filmen is uiteraard ruimte en tijd om versprekingen te maken, dat is geen enkel probleem. We geloven en weten dat dit altijd goed komt, zeker nadat je een paar opnames hebt gedaan!

Moeten wij zelf nog veel doen?

Nee en dat is nu het mooie hieraan. Jullie ontvangen van ons de video’s en kunnen deze met veel plezier bekijken. Het enige wat jullie moeten doen is de video’s naar de leerlingen versturen.

Hoe krijg ik deze video’s bij mijn leerlingen?

De video’s ontvang je als .mp4 bestand. Je kunt deze rechtstreeks naar de leerlingen mailen, maar je zou ze ook op YouTube kunnen zetten achter een verborgen link. Zo kan alleen degene met de link de video bekijken. Heb je hier andere ideeën of vragen over? Stel ze gerust, we helpen en denken graag mee!