folc_cover

FOLC

Poppin’ champagne

Glimmende broeken, champagne, metallic tops en discoballen. Yes, dat kan meer één ding betekenen: Party season is here! Voor FOLC fotografeerde ik de Party campagne met de enige echte FOLC babesquad.

RTV Rijnmond & LEF MEDIA

Op ontdekking in Voorne-Putten

In samenwerking met LEF MEDIA is een vierdelige online serie ontwikkeld en geproduceerd voor de positionering van Voorne-Putten.

  + 65000 views  
  281 keer gedeeld  

Omnia College

Digitaal op ontdekkingstocht

Een spannende periode breekt aan: het kiezen van een middelbare school! Om de brugklassers in spe en hun ouders meer inzicht te geven in de wereld van het Omnia College en het voortgezet onderwijs is er zowel een campagne, een digitaal platform én een online game ontwikkeld.

detagine_stickychapters

De Tagine

Tropische tassen

Voor De Tagine vloog ik naar Bali waar ik een deel van de nieuwe tassencollectie fotografeerde. Tropischer dan dit kan niet toch?

Rabobank & How 2 Spend it

Moneyhacks

Hoeveel geld kost een kind nu precies? In de YouTube serie ‘Moneyhacks’ kom je er achter met Renée van How 2 Spend It. In samenwerking met de Rabobank heb ik de online webserie geproduceerd en gemonteerd.

Anna van Toor

Een modefeestje

Anna van Toor bestaat 100 jaar! Om dit te vieren nodigen ze iedere maand een groep clubmembers uit en geven ze een kijkje in het verhaal van Anna. Dit keer met de architect van de winkels.

madeforstories_cover

MADE FOR STORIES

#Instaproof

Een nieuwe bedrijf betekent nieuwe foto’s voor de juiste eerste indruk. Voor MADE FOR STORIES schoot ik de foto’s voor haar lancering op social media.

hotterdan_small

Hotterdan

De kast van

Wat voor modetalent heeft Rotterdam te bieden? Voor HOTTERDAN dook ik in verschillende inloopkasten om deze verborgen parels vast te leggen.

Anna van Toor

Summer Chique

Om het 100 jarig bestaan van Anna van Toor te vieren organiseerde Anna een festival voor haar personeel. Foodtruck: check! Goochelshows: check! De beste DJ’s: Check!

Hotspot Hutspot

Aan de coke kook

Hoe laten je aan de gemeente Rotterdam en de wijk zien wat Hotspot Hutspot daadwerkelijk is en doet? Geen probleem: licht, camera en actie!