Onderwijs

Filmen voor het onderwijs heeft een speciaal plekje in ons hart. Of we nu aan de slag mogen voor het basisonderwijs in de polder tot aan universiteiten in de stad. Wij halen graag het maximale uit de video’s over en van jullie school!

Logo StickyChapters achtergrond Logo StickyChapters tekst

Met een voorliefde voor het onderwijs werken we sinds de start van Sticky Chapters voor deze sector. Wat klein begon met scholen uit ons eigen netwerk, zijn we bij steeds meer scholen in de schoolbanken met onze camera’s te vinden.

Maar het is best lastig voor jullie als docent of school zijnde om zomaar even video’s op te pakken, ook al staat het al een tijd hoog op jullie agenda met vergaderingen. Jullie hebben namelijk ook door dat je dit niet even tussendoor doet. Ook al hebben sommige collega’s PR in hun portefeuille, om écht goede marketing te produceren heb je gewoon een partner nodig. Wij kennen de geheimen, valkuilen en patronen van jullie werk en pakken dit graag samen met jullie op.

Casper Valen

"Hun advies en visie zorgt voor een betere match met onze doelgroep"

Sticky Chapters heeft ons op een frisse manier naar ons vmbo-onderwijs laten kijken. Vanuit hun adviezen en positieve blik hebben we onze marketing nog beter aan kunnen sluiten bij onze doelgroep. Ze vertellen ons verhaal op een manier waarop ieder kind enthousiast wordt voor onze school. Sticky Chapters staat voor Vakwerk met een grote V!

Teamleider onderbouw | Omnia College Casper Valen
StickyChapters_Wk23-22

Wat kunnen wij realiseren voor jullie school?

Werving leerlingen
Vanuit Sticky Chapters helpen we verschillende scholen met het werven van leerlingen. Traditioneel begint dit vanaf oktober, waarbij we iedereen klaarmaken voor de open dag en inschrijvingen.

Docenten werven
Een succesvolle open dag én inschrijving betekent een andere bezetting voor de klas. Maar waar haal je die toppers van het onderwijs nu vandaan? Met een bewezen strategie vinden we nu al verschillende jaren op rij de parels in het onderwijs voor onze klanten.

Ondersteuning algehele PR & Marketing
Liever een schooljaar lang werken aan het vertellen over jullie school? Daar houden wij van. Hoe duurzamer en efficiënter wij om kunnen gaan met jullie tijd én budget.

Greep uit onze video’s voor het onderwijs

Trivia-6 (1)

"Het meedenken met onze plannen is een enorme meerwaarde"

Sticky Chapters heeft voor ons de PR voor onze 15 scholen verzorgd. Dit had als resultaat dat de scholen goed zichtbaar werden. Zo hebben zij de videoproducties en foto's gemaakt voor onze nieuwe website, en verzorgen PR activiteiten op social media. Dit alles zorgt voor een aantrekkelijke en herkenbare uitstraling van alle TriVia Scholen.

Lid college van bestuur | TriVia Scholen Coby Korevaar
Scherm­afbeelding 2023-10-16 om 12.46.48

Hier houden wij rekening mee tijdens het filmen op scholen

AVG
We werken ethisch en met respect met de leerlingen die niet op beeld mogen.

Rooster
Wij passen ons aan aan jullie rooster, niet andersom. Soms hebben we een blokuur, soms maar 45 minuten. Hoe kort de lessen ook zijn, wij halen het maximale uit de gegeven tijd!

Met de leerlingen
Willen er leerlingen meewerken met de productie? Altijd welkom! Of het nu gaat van meedenken over welke audiokeuze we maken of graag achter de schermen meelopen, omdat je later graag in onze branche wil gaan werken.

Trouwe samenwerking
Wij vinden een trouwe samenwerking belangrijk. Zo zullen wij nooit een dubbele organisatie of school in dezelfde regio helpen.

IMG_9642 (1)

"We groeien nu enorm"

Dankzij het team van Sticky Chapters zijn we helemaal opnieuw in de markt gezet. Dit merken we zowel qua enthousiasme binnen het team, maar ook met het aantal inschrijvingen van nieuwe leerlingen!

Docent, PR & Marketing | Vita College Tess Cornelissen