Untaped.nl

Ga zelf aan de slag en ontdek alle geheimen & insights rondom videomarketing dankzij onze eigen video academy.

Logo StickyChapters achtergrond Logo StickyChapters tekst

The videomarketing academy

Bij Untaped zien wij het als onze missie om jou een voorsprong te geven op de toekomst van videomarketing. We nemen je digitaal achter de schermen mee dankzij inspirerende videoverhalen & downloads, zodat jij transformeert tot een ijzersterke videomarketeer.

Ontdek alle hoofdstukken

Previously on Untaped

De Efteling, WRTS, UMC, Kanzi en Rabobank. Al sinds 2017 houden we ons bezig met producties voor zowel authentieke als opkomende merken. Merken en bedrijven die net als wij kansen zien in nieuwe marketing en “iets met video” willen. Ieder met een eigen doel. Dit groeide uit tot ruim 300 producties per jaar, zowel nationaal als internationaal, met een breed scala aan toepassingen: van arbeidscommunicatie tot lanceringen en van loyaliteitscampagne tot social media producties.

Omdat we weten dat het succes van videomarketing meer is dan een opgeleverde video, richtten we bij steeds meer opdrachtgevers ook mediateams. Teams binnen een bedrijf die vanaf dat moment de kennis hebben om actiegericht aan de slag te gaan met hun videomarketing. Met bewezen strategieën voor onder andere Nestlé en Ministerie van Defensie was het tijd om muren te doorbreken. Met Untaped nemen we je mee in onze wereld. Where video meets business.

SH_Sticky_backstage_deel1-9

Waarom Untaped?

Leer van professionals
De professionals van Untaped maken al jaren digitale content voor de mooiste merken

Hands-on lessen
Bingewatch erop los en spot binnen no-time iedere videokans binnen jouw organisatie!

Aanvullende downloads
Ga direct aan de slag door checklists, cheatsheets, scripts en templates.

juliette stoffels

"Video is key wanneer je aan de slag gaat met online marketing"

Waarbij wij alles weten over advertising, vult Untaped deze kennis aan wat betreft videomarketing. We waarderen de creativiteit en effectiviteit: je merkt aan alles dat je weet waar ze het over hebben.

Online marketeer | eRocket Juliëtte Stoffels